DentalCity Poporului : Str. Poporului 76.  
DentalCity Griviței : Str. Gheorghe Lazăr 17.
DentalCity Mangaliei : Șoseaua Mangaliei 93

OnDemand nu functioneaza. Ce e de facut?

Din pacate, exista momente in care programul de vizualizat CT-uri OnDemand nu functioneaza. In acest articol vom incerca sa diagnosticam si sa reparam problemele aparute.

  1. Daca OnDemand genereaza o eroare „Failed to find all DICOM Images”, trimite-ne un email si specifica tipul erorii aparute; noi vom reprelucra si iti vom retrimite proiectul.
Daca OnDemand genereaza o eroare similara cu aceasta, trimite-ne un email
  1. Daca OnDemand NU genereaza o eroare, ci se inchide singur fara niciun motiv aparent, citeste restul articolului si dezinstaleaza Microsoft Access.

Problema aceasta apare datorita unei incompatibilitati cu anumite versiuni de Microsoft Access. Acesta este un pachet care este instalat in mod uzual in timpul instalarii pachetului Office.

Cybermed OnDemand foloseste si el o versiune de Microsoft Access, dar are probleme de compatibilitate cu versiunile mai noi de Access, asa ca, ori de cate ori instalati un update de Windows sau de Microsoft Office, exista posibilitatea ca si pachetul Access sa fie actualizat. Ceea ce ne (re)aduce in situatia de incompatibilitate dintre OnDemand si Microsoft Access.

Ce e de facut?

Dezinstalam Microsoft Access. Nu este un proces greu de realizat, iar Microsoft Office va functiona fara probleme oricum.

Cum?

1. Apasati butonul Start din Windows. Il gasiti in partea stanga jos

Cauta butonul „Windows” pe desktop sau pe tastatura si apasa-l

2. Tastati „Program”. Prima optiune ar trebui sa fie „Add or remove programs” sau corespondentul din limba romana „Adaugare / eliminare programe”.

Cauta cuvantul „program”

3. Dati click pe „Adaugare / eliminare programe” sau corespondentul din engleza „Add or remove programs”

4. In casuta de cautare scrieti „Access”

image.png
Cauta Access in lista de programe

5. Selectati Microsoft Access si apasati „Uninstall”

image.png
Dezinstaleaza Microsoft Access

6. Urmati pasii pentru dezinstalarea Microsoft Access.

7. Reporniti Cybermed OnDemand. Urmati pasii pentru reinstalarea versiunii compatibile de Microsoft Access.

8. In majoritatea cazurilor, aceasta e solutia pentru a rezolva problemele de rulare a OnDemand. Din pacate, aceasta problema reapare ori de cate ori veti instala actualizarile de Microsoft Office, iar acesti pasi trebuie reluati pentru a restabili functionalitatea OnDemand