Documente utile

GDPR

DentalCity, furnizor de servicii medicale imagistice, considera ca orice detinere, transfer si prelucrare a datelor cu caracter personal, trebuie sa fie efectuata in deplina concordanta cu prevederile legale ale Regulamentului UE 2016/679, si doreste sa va asigure, ca va respecta dreptul la confidentialitatea datelor Dumneavoastra personale.

Politica de protejare a datelor personale pe care DentalCity le proceseaza, se bazeaza pe urmatoarele principii:

Drepturi de care beneficiati conform Regulamentului UE 2016/679:

De asemenea, incepand cu 25 mai 2018 veti putea beneficia de anumite drepturi suplimentare, precum dreptul de a ne solicita restrictionarea prelucrarii datelor Dumneavoastra cu caracter personal si dreptul la portabilitatea datelor.

Securitatea datelor

Stocarea datelor Dumneavoastra personale, reprezinta responsabilitatea noastra, iar DentalCity va asigura de impunerea unor masuri adecvate privind divulgarea, pierderea, distrugerea, scurgerea de informatii ce va vizeaza, si nici o persoana straina neautorizata nu are acces la baza noastra de date ce includ datele Dumneavoastra cu caracter personal.

Intrebari/Sesizari/Plangeri

Pacientii au dreptul sa adreseze intrebari, sa depuna plangeri si sesizari. Toate aceste cereri vor fi preluate de DPO, care va sta la dispozitie pentru orice nelamurire sau informatie privind datele Dumneavoastra personale, prelucrate de catre DentalCity.

Solicitarile pot fi trimise catre:

DPO:  ___________
Nr. de contact :  ___________                                                            
E-mail :  gdpr@dentalcity.ro

In vigoare din data de 24.05.2018